Επικοινωνηστε μαζι μας: 210 7785285 - 210 7715989

Owandy One

Ψηφιακή ακτινογραφία με σένσορες Owandy One του οίκου Owandy Radiology - Γαλλίας

 

Capteur verre eauΠεριγραφή Προϊόντος

Η προηγμένη τεχνολογία του κάνει την ενδοστοματική απεικόνιση ακόμη ευκολότερη.

  • Ο αισθητήρας One χρησιμοποιεί την τεχνολογία CMOS. Η εργονομία και ο σχεδιασμός του έχουν αποδειχθεί ότι καλύπτουν απόλυτα τις καθημερινές οδοντιατρικές πρακτικές. Οι στρογγυλεμένες άκρες του κάνουν την τοποθέτηση του αισθητήρα στο στόμα του ασθενή εύκολη και άνετη τόσο για τον ασθενή όσο και για τον γιατρό.
  • Η λεπτή κατασκευή του αισθητήρα και του καλωδίου προσφέρουν την βέλτιστη άνεση στο στόμα του ασθενή.
  • Ο αισθητήρας είναι απολύτως στεγανός. Μπορείτε να επιλέξετε την μέθοδο της απολύμανσής του ( ψεκασμός, εμβάπτιση κ.α.)
  • Ο αισθητήρας συνεργάζεται 100% με το πρόγραμμα Quickvision. Μπορείτε εναλλακτικά να αποθηκεύσετε τις εικόνες απευθείας στην καρτέλα του πελάτη.

Απλό στη χρήση
Σύνδεση με USB και 3 μέτρα καλώδιο
Εξαιτίας της απευθείας σύνδεσης με USB, ο αισθητήρας One μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα σε μία ή πολλές κλινικές. Το μήκος του καλωδίου (3 μέτρα) παρέχει μεγάλη ευελιξία στην εγκατάσταση και ανταποκρίνεται σε όλους τους τρόπους οργάνωσης μίας κλινικής

Προσιτό
Η τεχνολογία στα χέρια σας

  • Με τον αισθητήρα One , έχετε έναν εξοπλισμό που σας προσφέρει την πιο προηγμένη τεχνολογία CMOS σε πολύ προσιτή τιμή. Η συμπαγής κατασκευή (συνδυασμός οπτικής ίνας, νέου αντικραδασμικού υλικού του καλύμματος του αισθητήρα με απορρόφηση κραδασμών) αποτελεί εγγύηση της αξιοπιστίας του εξοπλισμού
  • Επισκευή ή αντικατάσταση του καλωδίου του αισθητήρα σε περίπτωση βλάβης


 Κατεβάστε το διαφημιστικό φυλλάδιο εδώ

 

Δείτε το προϊόν στην σελίδα του κατασκευαστή

Βίντεο