Επικοινωνηστε μαζι μας: 210 7785285 - 210 7715989

Ενδοστοματική ψηφιακή κάμερα Owandy Cam

Ενδοστοματική ψηφιακή κάμερα Owandy Cam, του οίκου Owandy Radiology - Γαλλίας

 

 

camera-big3Περιγραφή Προϊόντος

Ευέλικτη και φορητή
Η σύνδεση της κάμερας με USB, σας δίνει την δυνατότητα να τη μεταφέρετε και να μπορούν να την χρησιμοποιούν και οι συνεργάτες σας με ευκολία σε όλους τους χώρους της κλινικής σας.


Εργονομική

  1. Η ενδοστοματική κάμερα Owandy Cam είναι άνετη στο χέρι σας, και σας δίνει την αίσθηση της στιβαρότητας και της φινέτσας.
  2. Λόγω του λείου σχεδιασμού της μπορείτε να την αποστειρώσετε εύκολα.
  3. Με τα 6 LEDS στην κεφαλή της χειρολαβής το φως εξαπλώνετε αποτελεσματικά στο στόμα και παράγει εικόνες καθαρές και με υψηλό contrast.
  4. Η αναπαραγωγή των χρωμάτων είναι αξιόπιστη και η βέλτιστη.
  5. Το σύστημα διάχυσης του φωτός προσφέρει αυξημένο και ομοιόμορφο φως στο στόμα, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο οποιαδήποτε αντανάκλαση στο δόντι.

Σταθερή, άνετη και πλήρως εργονομική, αυτή η ενδοστοματική κάμερα θα φέρει επανάσταση στην καθημερινή πρακτική σας.

  • Το USB2 έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με όλα τα πρόσφατα μοντέλα των υπολογιστών. Η θωράκιση των ταχυσυνδέσμων με "Χρυσού» τύπου κονέκτορες, βελτιώνουν την ταχύτητα μετάδοσης την αξιοπιστία των μεταδιδομένων πληροφοριών και δεν διαβρώνονται.
  • Η τεχνολογία του ευρυγώνιου φακού "Focus Free" δεν χρειάζεται χειροκίνητες ρυθμίσεις που είναι αιτίες ανακρίβειας και χάσιμο χρόνου.
  • Εξαιτίας του αισθητήρα ¼ inch CMOS , η ενδοστοματική κάμερα Owandy Cam σας δίνει την δυνατότητα να λαμβάνετε εικόνες άνω των 1280x1024pixels, με αποτέλεσμα να σας προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στην εικόνα/λειτουργικότητα.
  • Η νέα ενδοστοματική κάμερα συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του video και την τελευταίας γενιάς ψηφιακής τεχνολογίας. Ενδοστοματικές εικόνες καθαρές ακόμη και από τυχόν κραδασμούς λόγω του ειδικού συστήματος απορρόφησής τους


 

 

 

Δείτε το προϊόν στην σελίδα του κατασκευαστή