Επικοινωνηστε μαζι μας: 210 7785285 - 210 7715989

Συστήματα απολύμανσης με υπεροξείδιο του υδρογόνου NOCOTECH

NOCOTECH ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ SARS-COV-2 & COVID-19

 

 

Περιγραφή Προϊόντος

NOCOTECH ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ SARS-COV-2 & COVID-19

 NOCOSPRAY

 

Πρόκειται για μια καινοτόμο εφαρμογή της Oxy’Pharm. Το NOCOTECH, είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα για απολύμανση επιφανειών με στεγνό ψεκασμό. Αυτό το σύστημα συνδυάζει ένα μηχάνημα ψεκασμού (Nocospray ή Nocomax) και ένα αντισηπτικό (Nocolyse One Shot, Nocolyse Food) ή ένα εντομοκτόνο (Oxypy, Oxypy+).

Η εταιρεία μας OXY’PHARM, βεβαιώνει ότι το σύστημα απολύμανσης NOCOTECH που διαθέτει , εκτός από το πλήρες φάσμα δράσης του (βακτηριδιοκτόνο, μυκητοκτόνο, σποροκτόνο και ιοκτόνο) , είναι επίσης αποτελεσματικό κατά του COVID-19. Ο COVID-19 ανήκει σε μία μεγάλη ομάδα κορωνοϊών με περίβλημα RNA, είναι παρόμοιος με τον SARS και είναι πολύ μεταδοτικός καθώς και έντονα μεταλλαξιογόνος.

Οι μέθοδοι προφύλαξης είναι οι ίδιες όπως του 2002 και 2009, δηλαδή να αποφεύγουμε την επαφή με τα χέρια, ή τα σταγονίδια και να απολυμαίνουμε τις επιφάνειες όσο το δυνατόν πιο τακτικά.

Ο κορωνοϊός είναι ευαίσθητος στο H²O² (Υπεροξείδιο του υδρογόνου), πολύ πιο αντιδραστικός στα αντισηπτικά από τους Noro-ιούς, τους αδενοϊούς ή τους πολιο-ιούς στους οποίους το σύστημα NOCOTECH δίνει πολύ καλά αποτελέσματα. Όμως είναι πολύ πιο μεταδοτικός-λοιμογόνος.

Οι οδηγίες μας είναι οι εξής:
Επειδή υπερισχύει πάντα ο κανόνας της προφύλαξης , συνιστούμε την καθημερινή προληπτική απολύμανση όλων των δημοσίων χώρων. Έτσι ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος μόλυνσης από τις επιφάνειες.

Τα μηχανήματα ψεκασμού της εταιρείας μας (Nocospray ή Nocomax) διαχέουν προϊόντα υγρών αντισηπτικών με την μορφή στεγνού νέφους. Λόγω του μεγέθους των διαχεόμενων σωματιδίων (5m κατά μέσο όρο), η εφαρμογή γίνεται αργά και απόλυτα ομοιόμορφη σε κάθε τετραγωνικό εκατοστό της επιφάνειας, χωρίς υγρασία.

Οι επιφάνειες απολυμαίνονται με αερογενή ψεκασμό χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και χωρίς να αφήνουν υπολείμματα. Συνεπώς δεν υπάρχει κίνδυνος για τον χρήστη. Λόγω της αερογενούς διάχυσης, μπορεί να απολυμανθούν ακόμη και απρόσιτα σημεία. Εξασφαλίζεται μία ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος σε όλες τις επιφάνειες. Απλά, προσδιορίζετε τον όγκο του χώρου που θα απολυμανθεί και αρχίζετε την εργασία σας. Το μηχάνημα σταματά αυτόματα όταν τελειώσει ο ψεκασμός. Όλα τα αντισηπτικά προϊόντα που διαθέτουμε είναι υγρά και περιέχουν υπεροξείδιο του υδρογόνου (H²O²) χωρίς υπερακετικό οξύ, είναι βιοδιασπώμενα (δεν αφήνουν υπολείμματα), μη αλλεργιογόνα, μη διαβρωτικά για όλες τις επιφάνειες (και για επιφάνειες ηλεκτρονικών συστημάτων) και φιλικά για το περιβάλλον. Η τεχνολογία ψεκασμού που εφαρμόζουμε είναι αποτελεσματική κατά των ιών, των βακτηριδίων των σπόρων, των μυκητών και των διάφορων μικροβιακών υποστρωμάτων.

Τα προϊόντα μας επιδρούν στον αέρα και στις διάφορες επιφάνειες χάρη σε μία σειρά εντομοκτόνων παραγώγων με βάση τις πυρεθρίνες και είναι σχεδιασμένα για χρήση σε κλειστούς χώρους. Τα εντομοκτόνα προϊόντα μας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τοπική χρήση, χωρίς ψεκασμός, εκτός από το μηχάνημα διάχυσης. Αυτά τα προϊόντα είναι αποτελεσματικά σε ιπτάμενα και έρποντα έντομα καθώς και σε ακάρεα.

Οι αυτόματες συσκευές μας (NOCOSPRAY & NOCOMAX) απολυμαίνουν τον αέρα και τις επιφάνειες με πλήρως βιοδιασπώμενα απολυμαντικά προϊόντα. Όλα τα απολυμαντικά προϊόντα είναι πλήρως ασφαλή (χωρίς υπολείμματα), μη αλλεργιογόνα, αντιδιαβρωτικά όσον αφορά όλες τις επιφάνειες (συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρονικών συσκευών) και φιλικά προς το περιβάλλον.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ :EN 14476, EN 13697, EN 13704, EN 14348, EN 1276,EN 1650,EN 13624, EN 13727, EN 1656, EN 1657, EN 13610,EN 14204, EN 14675
DSVA: NF T 7228 (Νοέμβριος 2014)
Επιπλέον πιστοποιήσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο (από την ECHA, την ένωση Ευρωπαίων Χημικών), Ευρωπαϊκή πιστοποίηση σύμφωνα με την οδηγία Βιοδραστικών Προϊόντων.

Δείτε το προϊόν στην σελίδα του κατασκευαστή

Βίντεο