Επικοινωνηστε μαζι μας: 210 7785285 - 210 7715989

Σύστημα απολύμανσης του κυκλώματος νερού IGN EVO

Συστημα απολύμανσης του κυκλώματος νερού ΙGΝ EVO της εταιρείας Airel-Quetin - Γαλλίας.

 

Περιγραφή Προϊόντος

Το σύστημα IGN EVO είναι ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα απολύμανσης του κυκλώματος νερού , το οποίο προσαρμόζεται σε όλα τα μηχανήματα. Το προς επεξεργασία νερό εμπλουτίζεται με CALBENIUM χάρη ενός αυτόματου συστήματος.
Το σύστημα χρησιμοποιεί CALBENIUM , το οποίο είναι απολυμαντικό προϊόν που η σύσταση του περιέχει απολυμαντικά (ultrapure) συστατικά.
Το CALBENIUM χρησιμοποιείται σε υγρή μορφή. Η απολύμανση επιτυγχάνεται μέσω του ιονισμού που παράγεται από ένα μαγνητικό πεδίο και μίας αργυρής επαγωγής.
Το σύστημα αυτό διασφαλίζει επίσης την αποσύνδεση της παροχής νερού με ψεκασμό νερού, σύμφωνα με την οδηγία NF EN1717 (προστασία από ρύπανση του πόσιμου ύδατος). Στο εξοπλισμό αυτού του μοντέλου προσφέρονται , ένας ρυθμιστής, δύο φίλτρα και εξωτερικοί ταχυσύνδεσμοι. Συστήματα συναγερμού ελέγχουν το επίπεδο του CALBENIUM.
Το IGN EVO συνδέεται με το νερό , τον αέρα και τις παροχές ρεύματος.
Το IGN EVO προσαρμόζεται άψογα σε όλες τις οδοντιατρικές κλινικές. Το IGN EVO μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα δίπλα ή μέσα στα οδοντιατρικά μηχανήματα.

Κάθε δύο εβδομάδες , ένα ξέπλυμα με μία δόση CALBENIUM πολλαπλασιάζει επί 5 φορές την «βακτηριολογική επαναφορά». Επιτρέπει μία σωστή συντήρηση που συμβαδίζει με τους κανονισμούς ISO.

 

 

 

 

Δείτε το προϊόν στην σελίδα του κατασκευαστή