Επικοινωνηστε μαζι μας: 210 7785285 - 210 7715989

Σύστημα απολύμανσης του κυκλώματος νερού IGN EVO

Συστημα απολύμανσης του κυκλώματος νερού ΙGΝ EVO της εταιρείας Airel-Quetin - Γαλλίας. Πλήρη προστασία κατά του Κορωνοϊου.

 

Περιγραφή Προϊόντος

 IGN MAG 1

 

Το σύστημα IGN EVO είναι ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα απολύμανσης του κυκλώματος νερού. Το προς επεξεργασία νερό εμπλουτίζεται με CALBENIUM χάρη ενός αυτόματου συστήματος.

Το σύστημα χρησιμοποιεί CALBENIUM, το οποίο είναι απολυμαντικό προϊόν που η σύσταση του περιέχει απολυμαντικά (ultrapure) συστατικά.

Το σύστημα αυτό διασφαλίζει επίσης αυτόματα την αποσύνδεση της κεντρικής παροχής νερού προς το εσωτερικό του μηχανήματος και τα σπρέυ των κοπτικών, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία NF EN1717 (προστασία από ρύπανση του πόσιμου ύδατος).

Το IGN EVO προσαρμόζεται άψογα σε όλες τις οδοντιατρικές κλινικές και καλύπτει έως και πέντε (5) μηχανήματα.

CALBENIUM ®

ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΜΕ ΝΕΦΩΜΑ: ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ
Ποικίλοι κίνδυνοι μόλυνσης είναι παρόντες κατά την διάρκεια της οδοντιατρικής χειρουργικής πρακτικής: Από το οδοντιατρικό μηχάνημα, από ασθενή σε ασθενή, από τα εργαλεία στον βοηθό.

Είναι πιστοποιημένο με:
• Ιοκτόνο δραστηριότητα κατά του Κορωνοϊού , για ιατρική χρήση – Ευρωπαϊκή Οδηγία ΕΝ 14476 (ανατρέξετε στο CERTIFICATE OF APPROVAL της Airel Quetin)
• Bακτηριοκτόνο δραστηριότητα - Ευρωπαϊκή Οδηγία ΕΝ 13727
• Mυκητοκτόνο ή ζυμομυκητική δραστηριότητα - Ευρωπαϊκή Οδηγία ΕΝ 13624
• Σποριοκτόνο δραστηριότητα - Ευρωπαϊκή Οδηγία ΕΝ 17123
COMPLIANCE WITH THE ANFOR STANDARD : NF EN 1040
• Συμμορφώνεται με την οδηγία AFNOR: 72150, 72151, 72170, 72180, 72200. Πιστοποιητικά CE, TUV, FDA
Διαθέσιμες μελέτες : Ινστιτούτο Pasteur, Πανεπιστήμιο του Amsterdam, Εργαστήρια Simon, C.H.U της Toulouse, C.H.U της Lyon, C.H.U. της Dijon, Κεντρική Υπηρεσία Φαρμάκων των Νοσοκομείων, Νοσοκομείο Mont Sinai και πολλές άλλες δημοσιευμένες μελέτες στην Περιοδοντολογία, Χειρουργική Οδοντιατρική και Εμφυτευματολογία

 

Δείτε το προϊόν στην σελίδα του κατασκευαστή