Επικοινωνηστε μαζι μας: 210 7785285 - 210 7715989

Owandy-RX

Οπισθοφατνιακό ακτινογραφικό Owandy-RX του οίκου Owandy Radiology - Γαλλία

 

Owandy-RX 3Περιγραφή Προϊόντος

Διατίθεται σε έκδοση DC ή AC

Ακρίβεια και ευκολία

Η υψηλή τεχνολογία στην απλούστερη μορφή της

Η νέα γενιά του ενδοστοματικού ακτινογραφικού Owandy-RX: πιο απλό και κατανοητό στη χρήση, μεγάλη LCD οθόνη για καλύτερη απεικόνιση και προαιρετικά με «ασύρματο» χειριστήριο .


Ακρίβεια
Είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία που προσφέρουν τα υψίσυχνα , σταθερού δυναμικού ακτινολογικά και με σχισμή ακτινοβόλησης 0.5mm. Το ακτινογραφικό Owandy-RX διασφαλίζει σταθερούς παραμέτρους ακτινοβόλησης και υψηλής ποιότητας εκπομπές ακτίνων Χ.
Ο έλεγχος του χρόνου με μικρο-προσέσσορα εγγυάται την ακρίβεια των χρόνων ακτινοβόλησης σε 1/100 του δευτερολέπτου. Η τεχνολογία HF (υψηλή συχνότητα) επιβεβαιώνει την ασφάλεια του ασθενή με την σημαντική μείωση της δόσης ακτινοβολίας και την εξάλειψη των βλαβερών μαλακών ακτίνων Χ.

Αξιοπιστία

Εργονομικός σχεδιασμός
Το ακτινογραφικό Owandy –RX είναι φιλικό στον χρήστη και εύκολο στον χειρισμό του εξαιτίας του εργονομικού του σχεδιασμού. Μοντέρνο, σταθερό, το ακτινογραφικό Owandy-RX θα βελτιώσει την καθημερινή σας πρακτική στα χειρουργικά περιστατικά και θα ενταχθεί αρμονικά στις απαιτήσεις της κλινικής σας.

Εύκολο στον χειρισμό του
Το ακτινογραφικό Owandy-RΧ είναι ένα εργαλείο φιλικό στον χρήστη και σε όλη την ομάδα της κλινικής σας. Η λειτουργία του χρονοδιακόπτη είναι αυτόματη και δεν απαιτεί εκπαίδευση.
Οι έλεγχοι είναι απλοί: Μόνο 3 πολύ απλοί διακόπτες απαιτούνται για όλες τις αναγκαίες ρυθμίσεις.

Εύκολο στην εγκατάσταση
Ο σχεδιασμός του ακτινογραφικού Owandy-RX είναι ιδανικός για να προσφέρει εύκολη εγκατάσταση. Το ακτινογραφικό Owandy-RX μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε κλινική , ανεξάρτητα την χωροταξία της. Διατίθενται τρία μήκη βραχιόνων (κοντός, standard και μακρύς) για να διασφαλίζεται ότι μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες της κλινικής σας.

Πρότυπα: Class 1 type B (EN60601-1)

Ισχύς: 110/220V σε 50/60Hz

Γεννήτρια: HF (υψίσυχνη) Μεταβλητού δυναμικού

Σχισμή ακτινοβόλισης: 0.5mm (IEC336)

Χρόνοι έκθεσης: Από 0.01s σε 2.00s (σε 36 βήματα)

Οθόνη: LCD 84x45mm

Χρονοδιακόπτης ελεγχόμενος με microprocessor: Τύπος δοντιού/ Ρύθμιση ανατομίας ασθενή

 

Προαιρετικά:

  • Απομακρυσμένος χρονοδιακόπτης (καλώδιο άνω των 20m)
  • Τροχήλατο
  • Ασύρματο χειριστήριο
  • Μακρύς κώνος

Κατεβάστε το διαφημιστικό φυλλάδιο εδώ

Δείτε το προϊόν στην σελίδα του κατασκευαστή