Επικοινωνηστε μαζι μας: 210 7785285 - 210 7715989

EzSensor by Vatech

Ψηφιακή ακτινογραφία με αισθητήρα, τύπος EzSensor του οίκου Vatech Κορέας

 

EzSensorΠεριγραφή Προϊόντος

ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Λόγω του λεπτού σε πάχος Cmos αισθητήρα , ο ασθενής τον αποδέχεται ευχάριστα και με άνεση στην στοματική κοιλότητα κατά την εξέταση.

Μέσω εκτεταμένων δοκιμών η Vatech και το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της εταιρείας βρήκαν το βέλτιστο πάχος του αισθητήρα ελαχιστοποιώντας τον πόνο και την ενόχληση του ασθενή κατά τη χρήση του αισθητήρα.

ΒΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

Η ποιότητα της εικόνας είναι εγγυημένη από την υψηλή ευκρίνεια, με θεωρητική ανάλυση 33,78lp/mm σε συνδυασμό με 14,8μm pixel.
Το EzSensor HD παρέχει τις πιο ευδιάκριτες δυνατές εικόνες, σε συνδυασμό με τη μείωση του θορύβου και των artifacts. Τα αποτελέσματα στην απεικόνιση είναι άψογα.

ANETH ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ

Ο σχεδιασμός με στρογγυλεμένες γωνίες επιτρέπει τη πιο άνετη τοποθέτηση έναντι των μαλακών ιστών.
Ο εργονομικά σχεδιασμένος αισθητήρας σε 3 διαφορετικά μεγέθη , ανταποκρίνεται στις ανάγκες διαφόρων θηκών. Οι στρογγυλεμένες και κομμένες άκρες παρέχουν την καλύτερη δυνατή άνεση στους ασθενείς. Ο μοναδικός αισθητήρας μεγέθους 1,5 της Vatech ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους ασθενείς.

Ο σχεδιασμός με στρογγυλεμένες γωνίες επιτρέπει τη πιο άνετη τοποθέτηση έναντι των μαλακών ιστών.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ποιο είναι επίσης το όφελος της καλής διαβούλευσης; Μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις!
Χρησιμοποιήστε ένα σύνολο 200 κινούμενων εικόνων κλινικών περιπτώσεων και ενισχύστε τη πρόταση θεραπείας βοηθώντας τους ασθενείς σας να κατανοήσουν καλύτερα αυτό που τους προτείνετε. (οι 200 κινούμενες εικόνες κλινικών περιπτώσεων, περιλαμβάνονται στο βασικό πρόγραμμα EzDent-i)

 

 

 Κατεβάστε το διαφημιστικό φυλλάδιο εδώ

 

Δείτε το προϊόν στην σελίδα του κατασκευαστή

Βίντεο