Επικοινωνηστε μαζι μας: 210 7785285 - 210 7715989

Owandy Opteo

Ψηφιακή ακτινογραφία με σένσορες Owandy Opteo του οίκου Owandy Radiology - Γαλλίας

 

Capteur Portable souris table 2Περιγραφή Προϊόντος

High Definition (Υψηλής Ευκρίνειας) & High resolution (Υψηλής ανάλυσης)

Γρήγορη διάγνωση
Μειώστε τον χρόνο εμφάνισης των ακτινογραφιών σας: Λαμβάνετε άμεσα εικόνες υψηλής ανάλυσης (χωρίς επιπλέον χρόνο για εμφάνιση ή σάρωση)

Χωρίς τραυματισμούς και εργονομικό
Οι στρογγυλεμένες άκρες του αισθητήρα Opteo ανταποκρίνονται άψογα στις απαιτήσεις σας για την εύκολη και άνετη τοποθέτησή του στο στόμα του ασθενή. Επιπλέον, η λεπτή κατασκευή του αισθητήρα και η διάμετρος του καλωδίου συνεισφέρουν στην άνεση αυτή. Η εύκαμπτη κατασκευή του καλωδίου και το γεγονός ότι αυτό είναι τοποθετημένο ψηλά στον αισθητήρα, εγγυώνται την εύκολη τοποθέτησή του στο στόμα του ασθενή: δεν υπάρχει κίνδυνος να κοπεί το καλώδιο και προσφέρει ιδανική άνεση στο στόμα του ασθενή.

Υψηλή Ανάλυση και ακρίβεια
Η απευθείας σύνδεση με USB διασφαλίζει την άμεση λήψη της εικόνας.  Η μεγάλη ενεργή περιοχή ακτινοβόλισης του αισθητήρα προσφέρει την βέλτιστη ποιότητα στην ακτινογραφία. Επομένως η διάγνωσή σας είναι ακριβής, γρήγορη και αξιόπιστη.

Απλό στη χρήση και αυτόματο

  • Όχι πλέον δύσχρηστα κουτιά.....
  • Η απευθείας σύνδεση του σένσορα Opteo με USB, κάνει τη χρήση του (με έναν ή πολλούς υπολογιστές) εύκολη και επαναστατική.
  • Το μοναδικό σύστημα "automatic wake-up" του αισθητήρα, μειώνει τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να πάρετε μία ακτινογραφία (ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται αυτόματα μόλις το αγγίξετε): Η λήψη μίας ποιοτικής εικόνας βασίζεται και διασφαλίζεται από τις εκπομπές ακτινοβόλησης .
  • Ο σένσορας είναι απολύτως στεγανός. Μπορείτε να επιλέξετε την μέθοδο της απολύμανσής του ( ψεκασμός, εμβάπτιση κ.α.)

Αξιόπιστο και ισχυρό

  • Ο σένσορας Opteo, συνδυάζει πολύ υψηλής ανάλυσης εικόνα με την ύψιστη αξιοπιστία του εξοπλισμού. Περιλαμβάνει ένα CMOS chip, με νέο αντικραδασμικό υλικό του καλύμματος του σένσορα με σύστημα απορρόφησης των κραδασμών (προφυλάσσει από πτώση του σένσορα).
  • Ο, με χρυσή επικάλυψη σύνδεσμος USB, διασφαλίζει την γρήγορη μετάδοση των σημάτων, την ακριβή πληροφόρηση και δεν διαβρώνεται.
  • Επισκευή ή αντικατάσταση του καλωδίου του αισθητήρα σε περίπτωση βλάβης.

 

 

 Κατεβάστε το διαφημιστικό φυλλάδιο εδώ

 

Δείτε το προϊόν στην σελίδα του κατασκευαστή

Βίντεο