Επικοινωνηστε μαζι μας: 210 7785285 - 210 7715989

Η Εταιρεία

Ίδρυση

Η DentoPlan AE ιδρύθηκε και έγινε γνωστή στον Ελλαδικό και Κυπριακό χώρο για την ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει και διαθέτει. Τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις ανάγκες μίας σύγχρονης και ολοκληρωμένης οδοντιατρικής κλινικής. Βασικό μας μέλημα είναι η υποστήριξη και η κάλυψη άμεσου service και ανταλλακτικών για όλη την Ελλάδα. Έχουμε παρουσία σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο με έδρα την Αθήνα. Ήδη ένα ευρύ πελατολόγιο ιδιωτών και δημοσίων οδοντιάτρων (όλων των ειδικοτήτων), ακτινολόγων και ιδρυμάτων (κλινικές, νοσοκομεία και στις δύο Οδοντιατρικές Σχολές Αθηνών και Θεσσαλονίκης) έχουν προτιμήσει τα προϊόντα μας.

Συνεργασίες

Η εταιρεία μας με γνώμονα την προσφορά στους πελάτες της, εξειδικευμένων και υψηλής ποιότητας προϊόντων, θα ήθελε να σας ενημερώσει για τα νέα προϊόντα της.
Οι νέες συνεργασίες , αφορούν προϊόντα από την Γαλλία (αμιγώς ευρωπαϊκά) , από κατασκευαστές που ο καθένας τους εξειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας και της εταιρείας Ray Europe.

Η εταιρεία AIREL QUETIN (www.airel-quetin.com) , κατασκευάζει και προωθεί παγκοσμίως, αποκλειστικά και μόνο οδοντιατρικά μηχανήματα, προσφέροντας στους πελάτες της προϊόντα που ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες της καθημερινής πρακτικής του οδοντιάτρου και της κλινικής του. Υπάρχει ένα μεγάλο φάσμα οδοντιατρικών μηχανημάτων που έχουν μελετηθεί για να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των οδοντιατρικών ειδικοτήτων. Η εργονομία, ο σχεδιασμός και η έμφαση σε συστήματα απολύμανσης και αποστείρωσης κάνουν τα μηχανήματα της εταιρείας αυτής ιδανικά για γενική οδοντιατρική, ορθοδοντική, παιδοδοντία, περιοδοντολογία κτλ.
Η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 60 χώρες.

Η εταιρεία Owandy (www.owandy.com), πρωτοπόρος , κατασκευάζει και προωθεί παγκοσμίως αποκλειστικά και μόνο ψηφιακά συστήματα, ενδοστοματικά ακτινογραφικά, πανοραμικά μηχανήματα και 3D συστήματα. Η επιδίωξη της εταιρείας Owandy βασίζεται σε 4 σημεία:
- την ικανοποίηση των αναγκών και απαιτήσεων των ιατρών,
- την πρωτοπορία με υψηλής τεχνολογίας στον τομέα της ακτινολογίας προϊόντα,
- την υπευθυνότητα με απόλυτα ασφαλή προϊόντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς και τέλος
την άμεση δράση και ευελιξία ακούγοντας προσεκτικά τις ανάγκες που αναδύονται για την απρόσκοπτη λειτουργία της κλινική σας.
Η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 50 χώρες.

Η εταιρεία , εξειδικεύεται στην οδοντιατρική και ιατρική απεικόνιση. Ο πλούτος της εμπειρίας της και του know-how που έχει αποκομίσει , σε συνδυασμό με το πάθος και την συνεχή προσπάθεια για προσφορά υψηλής τεχνολογίας προϊόντων με κέντρο τον «άνθρωπο», την έχουν καθιερώσει παγκοσμίως.
Η δέσμευση της στους συνεργάτες της είναι να προσφέρει δυναμικές λύσεις στην οδοντιατρική , δίπλα στον χειριστή και τελικό παραλήπτη των προϊόντων της.

aerel-quetin   owandy